Yaşam Haber - Haberin Merkezi
CHP GENEL MERKEZİNE AÇIK ÇAĞRIMDIR !!!
04-08-2018 15:28 561

CHP GENEL MERKEZİNE AÇIK ÇAĞRIMDIR !!!

 

 

Sayın Genel Başkan, Sayın MYK üyeleri ve PM üyeleri;

 

Gidişat iyi değil, sürekli kan kaybediyoruz. İNATLAŞIRSANIZ korkarım barajın altına ineriz, elimizdeki birçok belediyeyi de kaybederiz.

 Siz görmeyebilirsiniz ama vaziyet bu. Çünkü biz halkın arasındayız.

Bu saatten sonra KURULTAY’I toplamamak bu partiye yapılabilecek en büyük kötülük olur..

Yapmayın , kıymayın bu partiye, eğer birazcık, vatan sevginiz varsa, eğer birazcık parti sevginiz varsa, eğer birazcık ATATÜRK sevginiz varsa, bu kurultayı toplamak zorundasınız.!!!

Bu işin şakası yok. İnatla siyaset yapılmaz. !

95 yıllık partimiz çok badireler atlattı. son 45 yılını birebir yaşamış biriyim.. Kapattılar, açtık, baraj altında kaldık, toparlanıp en kısa sürede partimizi yukarılara taşıdık. Dışarıdan yapılan bütün saldırılara can siperane direniriz, ancak içimizden hançerlenmek onarılması güç yaralar açar..Bu inat partiyi bu noktaya doğru götürüyor..

Bu partinin öyle sadık üyeleri var ki, mesela her köyde bir CHP'li bulursunuz. Bu, hiçbir şey beklemez, kim aday diye bakmaz, o sadece ATATÜRK' ün partisi diye ALTI OK' a mührü basar. Böylesine sadık üyelerimizin olduğu partimizi bu kadar kötü yönetmeye hakkınız yok.

Olmuyorsa, olmuyor !!!

Lütfen gereğini yapın.

Eğer inatlaşıp bu partiyi KAYYUM, MAYYUM atanma noktasına getirirseniz; işte o zaman bu partinin ölümüne savunucuları da vardır.

Bunu da unutmayın. !

Recep Durmasör

Top