Yaşam Haber - Haberin Merkezi
YAPILANLAR ALEVİLERİ DİZAYN ETMEK DEĞİL DE NEDİR?
14-02-2017 16:46 790

YAPILANLAR ALEVİLERİ DİZAYN ETMEK DEĞİL DE NEDİR?

 

 

İşinden aşından edilip açlığa mahkum edilen arkadaşların eylemine destek olmak için alana gidiyoruz ..Polis müdahale ediyor ve otuz arkadaşla birlikte alınıyoruz!..

Alınan arkadaşların büyük çoğunluğu Alevi!..Bunların bir kısmı "FETÖ" den ihraç edilmiş!..Buyurun size adalet!..İnsanın çıldırmaması elden değil!.."Ne istediler de vermedik" diyenlerin ülkesinde bunların olmasının bir izahı vardır elbet!..Ama Alevilerle Fetöyü bir sayfada denk getirip okumanın bir tek izahı vardır..Ekmeklerini yakmak!..Açlığa mahkum ederek dizayn etmek!..Eğer bu değilse nedir?..

Gidip boy boy resim çektirip,el etek öpenler işlerinin başındayken,aynı mezara koysan hortlayıp kaçacak iki farklı yapıyı biri birine yamamak ahlaksızlığın ta kendisidir!..

"Otuz üç yıllık öğretmenim,bu güne kadar hiç bir mahkeme işim olmamış..Başarılarım ortada..Ömrümde ilk kez göz altına alınıyorum ..Söyleyin ben ne yaptım da ihraç edildim?!"diyor..Ekliyor "tek seçenek var,galiba Aleviyim"

Bu son söz toplumda giderek bir algıya dönüşmüş durumda!..Son KHK ile alınanların profiline baktığınızda bu tespitin doğruluğu ortaya çıkmıyor mu?..

Hani "kardeşiz" dediğiniz ve hala yüzde birini bile Vali,Kaymakam,Emniyet Müdürü vs yapmadığınız Alevileri nedense yüzde yüz isabetle ekmeğinden etmenin başka ne tür izahı olur?.

Kadim bir Anadolu illencesidir "zulmün artsın ki zeval bulasın" evet,bu zulmün bir zevali olmalı!..

Ben inanıyorum..Bulacaksınız!..

Top