Yaşam Haber - Haberin Merkezi
AK Parti Başkan Adayı Sami Er: “Malatya’mızı hep birlikte ayağa kaldıracağız”
27 Ocak 2024 Gündem 325

AK Parti Başkan Adayı Sami Er: “Malatya’mızı hep birlikte ayağa kaldıracağız”

“Malatyalılar hiçbir zaman umudunu kaybetmedi. O umut artık daha güçlü ve daha büyük” “Malatya’yı Malatyalıların gurur duyacakları bir şehir haline getirmekte kararlıyız”

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er,  seçim çalışmaları kapsamında önce Kapalıçarşı esnafını ziyaret etti ardından da Dilek Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnafların talep ve sorunlarını dinleyen Başkan Adayı Sami Er, esnafın kendileri  için çok önemli olduğunu dile getirerek  “Biz esnafımızı çok seviyoruz. Kentimizi de esnafımızla birlikte el ele vererek yeniden ayağa kaldıracağız. Malatya bizim sevdamız. Şehrimizin bu hali hepimizin yüreğini burkuyor ama inşallah çok kısa sürede başta devletimizin desteğiyle vatandaşlarımızın yeni konutlarına, esnafımızın da yeni işyerlerine bir an önce taşınması için elimizden geleni yapacağız. Birinci önceliğimiz bu. Şu anda bu konuda yoğunlaşmış vaziyetteyiz.  İnşallah vatandaşlarımız özlem duyduğu günlere yeniden kavuşacak. Biz üzerimizdeki sorumluluğun farkındayız. İnşallah 31 Mart’tan sonra Malatya’ya en güzel şekilde hizmet ederek kentimizi hem kalkındıracak hem de geliştireceğiz. Çarşısıyla, sokağıyla, caddesiyle  bambaşka bir Malatya olacak. Bütüncül bir yaklaşım ve ortak bir akıl ile şehrimize hizmet ederek sorunları çözecek ve Malatyalıların daha güzel bir şehirde yaşamasına katkı sunacağız. Her zaman ve her koşulda Malatyalı hemşehrilerimizin yanında olacağız.  İnsanıyla, kültürüyle her anlamda ülkemizin en önemli şehirlerinden biri olan Malatyamızın ışıklarını inşallah hep birlikte yeniden yakacağız. Malatyalılar hiçbir zaman umudunu kaybetmedi. O umut artık daha güçlü ve daha büyük. Yepyeni bir heyecanla yepyeni bir döneme gireceğiz. Malatya bu dönemde büyük bir atılım içerisinde olacak. Malatya’yı Malatyalıların gurur duyacakları bir şehir haline getirmekte kararlıyız. Malatyalıların bizden ne istediklerini çok iyi biliyoruz. Vatandaşlarımız müsterih olsun, ortak bir akıl ve çözüm odaklı bir anlayış ile şehrimize değer katacağız. Bu şehir hepimizin ortak paydası. Biz plan ve programımızı ortak paydamız olan Malatya’yı daha ileriye taşımak adına oluşturduk. İnşallah 31 Mart seçimlerinden zaferle ayrılarak güzel Malatya’mızı hep birlikte güzel günlere taşıyacağız” diye konuştu.

Başkan Adayı Er, daha sonra Dilek Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Top