Yaşam Haber - Haberin Merkezi
Adaylığımız Konusunda Hiç Kimsenin Şüphesi, Kuşkusu ve Kaygısı Olmasın
20 Aralık 2023 Siyaset 143

Adaylığımız Konusunda Hiç Kimsenin Şüphesi, Kuşkusu ve Kaygısı Olmasın

Başkan Kızıldaş esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, CHP Arguvan İlçe Başkanı Ekber Aslantürk, CHP Arguvan Kadın Kolları Başkanı Gül Nilay Mıllaoğlu, Arguvan Ziraat Odası Başkanı Turan Aslantürk, Arguvan Doğal Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Süleyman Sırrı Yücel, Belediye Meclis Üyeleri Avni Çıplak, Hasan Yılmaz, İlhan Balı, Hasan Karael ve partililer ilçede her çarşamba günü  kurulan pazardaki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiler.  

 CHP Arguvan Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan mevcut Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.  

 CHP İlçe Başkanlığı ziyaretinde konuşan Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, “Adaylığımız konusunda hiç kimsenin şüphesi, kuşkusu ve kaygısı olmasın” dedi.  

 Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş burada yaptığı konuşmada; 

“Bugün partililerimizle birlikte  çarşı pazar ziyaretimiz sonrası ilçe başkanlığımızı da ziyaret ettik. Bizler bir seçim sürecindeyiz, şu an adayların belirlenmesi noktasında partimiz farklı yöntemler uyguluyor. Çoğu CHP’li belediyenin olduğu yerlerde memnuniyet anketi yapılıyor. Adaylığımız konusunda hiç kimsenin şüphesi, kuşkusu ve kaygısı olmasın. İlçemizde  yaptığımız hizmetler, projeler ve yatırımlar ortada. Arguvan Belediyesi sadece Malatya'da değil, Türkiye'de bile yaptığı hizmetlerle adından söz ettiren örnek  belediyelerden bir tanesidir. İlçemize sizlerin desteği, halkımızında birlik ve beraberliğiyle güzel ve iyi hizmetler yaptık. Yeni dönemde ise proje ve çalışmalarımızı farklılaştırarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.  

 “Birliğimiz beraberliğimiz daim olsun” diyen Başkan Kızıldaş, konuşmasının devamında;  

“Adaylığımız ile ilgili kimsenin kaygısı ve kuşkusu olmasın Arguvan'ın adayı biz olacağız. Birlikte Arguvan için çalışacağız, elimizden gelen gayreti ve çabayı göstereceğiz. Arguvan’ın ileri gitmesi, güzel ve farklı projelerle Arguvan'ı laik olduğu şekilde el birliğiyle yönetmeye devam edeceğiz. 

Arguvan'lı aydındır, çağdaştır, demokrattır. Arguvan'lı yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmaz. Gördük ki geçen dönem yanımızda olmayan hemşehrilerimiz bugün bizimle beraber hareket ediyorlar. Onlarda Arguvan'da yaşıyorlar, Arguvan'ın geleceği için, ilçemizi bir adım daha ileriye götürebilmek için yanımızda duruyorlar. 

Hiç kimse endişe etmesin Arguvan'ımızın belediye başkanını Arguvan'lılar kendileri seçeçekler. Bundan sonra da el birliğiyle, ilçemizde partimizi güçlendirip, daha fazla oy alabilmek adına, Arguvan'ımıza hizmet etmek için çalışmaya devam edeceğiz. 

Birliğimiz beraberliğimiz daim olsun”  dedi.  

  “Umuyoruz ki ilçemizde mevcut belediye başkanımız ile devam edebilelim” 

CHP Arguvan İlçe Başkanı Ekber Aslantürk ise;  

“2024 Mahallî İdareler Seçimleri öncesi belediye başkanlarının belirlenmesi için yapılacak olan memnuniyet anketinden çıkacak sonuç sonrası umuyoruz ki ilçemizde mevcut belediye başkanımız ile devam edebiliriz. Partimizin aday göstereceği belediye başkan adayının kazanması için CHP Arguvan İlçe yönetimi olarak arkasında olacağız ve kendisiyle mücadeleye devam edeceğiz. Şimdiden aday olacak belediye başkanımıza ve yeni dönemdeki belediye meclis üyelerimize hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.” 

Top