Yaşam Haber - Haberin Merkezi
Cahit Özyiğit Yeniden Refah Partisi'nden Yazıhan’a a. Adayı oldu
25 Aralık 2023 Siyaset 224

Cahit Özyiğit Yeniden Refah Partisi'nden Yazıhan’a a. Adayı oldu

31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimleri için aday adaylığı süreci devam ediyor. Gazeteci Cahit Özyiğit, Yazıhan Belediye Başkanlığı için Yeniden Refah Partisi’nden aday adayı oldu.

Yeniden Refah Partisi Malatya İl başkanlığına giderek adaylık başvurusunu yapan Cahit Özyiğit, Yazıhan halkına hizmet etmek için ben de varım dedi. Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı ve aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Bilal Yıldırım’a evraklarını teslim eden Özyiğit, Yazıhan’ın hak ettiği hizmete kavuşması için aday adayı olduğunu aktardı.

“YAZIHAN’I ÇIKARSIZ SEVİYORUZ”

Yeniden Refah Partisi Yazıhan Belediye Başkan Aday Adayı Özyiğit, “2024’te yapılacak yerel seçimlerde Yazıhan Belediye Başkanlığı için Yeniden Refah Partisi’nde aday adaylığı başvurumu yapmak için bir aradayız. Çok Değerli Yazıhanlı Hemşehrilerim; Her şeyin en iyisi vardır. Çok kıymetli Genel Başkanım M. Fatih Erbakan’ın çizdiği vizyon doğrultusunda Yazıhan Belediyesi’ni 5 yıl yönetmeye talibim. Amacım; Yazıhan’ın hak ettiği hizmete kavuşmasını sağlamak. Doğru zamanda, doğru yerde, doğru işlerle var olmak. Biz Yazıhan’ı çıkarsız seviyoruz. Yeniden Refah Partisi’nin iktidarını uzatmayın. Yerelde tüm gücünüz ile yanında olun. Mazlumların bekleyecek zamanı kalmadı. Müslümanların bekleyecek zamanı kalmadı. Beşikteki çocukların bekleyecek zamanı kalmadı. Yerelde vereceğiniz destek genel seçimlere yansıyacak. Daha adil bir dünya, daha refahlı yarınlar için Yeniden Refah’ın çok acilen iktidar olması gerekiyor. Bir örnek vererek sözlerimi tamamlamak istiyorum: Bir kayısı bahçesi 2 yıl üst üste meyve vermiyorsa, o bahçeyi kökünden kesin. Yerine yeni verimli kayısı fidanları dikin. Beni yalnız bırakmayan başta meslektaşlarıma ve hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun” dedi.

BAŞKAN YILDIRIM: TÜM BELEDİYELERE TALİBİZ

Törende konuşan Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı ve aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Bilal Yıldırım ise Malatya’da tüm belediyelere talip olduklarını belirterek, “Cahit Özyiğit kardeşimin aday adaylık başvurusu evraklarını teslim aldık. İnşallah hayırlı olur. 2024 yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi Malatya İl Teşkilatı olarak tüm belediyelere talibiz. İnşallah halkımızın teveccühü ile büyük oranla Malatya’da kazanacağız. Bizleri yalnız bırakmayan tüm basın mensubu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Top