Yaşam Haber - Haberin Merkezi
Vali Ersin Yazıcı “ Uluslararası Hasta Servisi Açılış” Törenine Katıldı
20 Aralık 2023 Gündem 148

Vali Ersin Yazıcı “ Uluslararası Hasta Servisi Açılış” Törenine Katıldı

Ersin Yazıcı’nın katılımıyla, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde “Uluslararası Hasta Servisi Açılış” töreni gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen açılış törenine; Vali Ersin Yazıcı, 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Tuncay Altuğ, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Tekin Kutlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Yener Oba, Tabipler Odası Başkanı Uzm. Dr. Sezai Demirel, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erhan Berk ve sağlık personelleri katıldı.

Açılış konuşmasında Vali Ersin Yazıcı “ Hayırsever iş insanlarımızın katkısıyla Turgut Özal Tıp Merkezinde açılışını gerçekleştirdiğimiz hasta servisini, vatandaşlarımızın yanı sıra tüm insanlığın hizmetine sunacağız. Hayırseverlik sıfatı bizim inanç ve kültürümüzde var olan bir haslettir. En yakın zamanda bunun örneğini asrın felaketi sonrası zor duruma düşen halkımıza yapılan yardımlarla gördük. Eğitim, sağlık, ve din hizmetleri gibi birçok alanda hayırseverlerimiz katkıda bulunmaktadır. Devletin temsilcisi olarak, dünya çapındaki tıp merkezine katkı sundukları için devletim, milletim ve tüm insanlık adına hayırseverlerimize müteteşekkir olduğumuzu belirtiyor ve açılışını gerçekleştirdiğimiz servisin hayırlı olmasını diliyorum. Burada olan ve olmayan tüm hayırseverlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmalarının ardından Vali Ersin Yazıcı’nın, başta hayırsever iş adamı Mahmut Baştürk olmak üzere emeği geçen kişilere plaket takdim etmesi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle program son buldu.

Top